Bláznivá • Recenzia


Sakura je obyčajné dievča až na to, že má dvojníčku, o ktorej nevie. Hoci sú ich mená úplne odlišné, predsa len sa dostane do blázinca, v ktorom mala byť jej dvojníčka. Áno, povieme si: Prečo to teda nepovedala?. Blázinec sa však nachádza v takom zapadákove, kde nikoho nezaujíma jej pravé meno a že ona nie je nijaká Yoko, ale Sakura. Odmieta sa tak predstavovať a a nakoniec ju aj tak všetci začnú volať Sakura, dokonca aj psychiatri, ktorí by tiež mali byť zatvorení v blázinci a nie liečiť ľudí. Našťastie si nájde aj nejakých kamošov, ktorí nie sú celkom v poriadku, no bude to asi tým, že sú v blázinci (:D). Vďaka Hanitke a ninjovi Indigovi si celkom zvykne na tunajší chaos. Je aj celkom šťastná, pretože celý blázinec má aspoň jednu výhodu- nemusí byť s rodičmi, ktorých nevie vystáť a oni sa o ňu ani nezaujímajú, pretože pre nich sú dôležité len veci- zábava, alkohol a ničnerobenie. A aby toho nebolo málo, tak do blázinca prichádza dôvod, kvôli ktorému sa našej ružovláske naozaj oplatí stať sa bláznom.



Ukážka

"Ty sa určite voláš Ayame alebo ?" opýta sa blondiak a podáva mi ruku na zoznámenie.
"Nie, ja som Sakura, ale všetci si myslia, že sa volám Yoko." začnem rozprávať. Prečo im to vlastne rozprávam? Veď aj tak to nemôžu pochopiť, sú to blázni!
"Kura, Kurasa, Sakura! Veď ty si vlastne Kura!" poteší sa Hanita.
"Hmmm, to je drsné, takže si buď Anbu alebo nejaký utečenec, že?" skonštatuje Indigo, keď ho modrovlasá konečne pustí ku slovu. Aký Anbu? To zasa čo?
"Och, Indigo, ona nemôže byť Anbu, veď nemá masku!" zapiští Hanita. Fakt ničomu nerozumiem, toto mi bude musieť niekto vysvetliť!

"Ozaj, nepozeráš náhodou anime? je to celkom super, napríklad taký Bleach..." povie a ja sa opäť zatvárim zvláštne. Ničomu nerozumiem, všetci sa tu zbláznili. Čím to asi bude, keď som v blázinci?

UPOZORNENIE: Poviedka je písaná humorným a zábavným (aspoň sa tak snaží tváriť) štýlom. Nejde tam o žiadne zosmiešnenie nijakej postavy, iba o zábavu. Niektoré scény sú skutočné- z môjho života, niektoré vymyslené mnou. Verím, že sa aspoň trocha pobavíte :)


Comments