Stávka o lásku • Recenzia


Ahojte, takže takáto vec ma napadla :) Nová kapitolovka, ktorá je pre vás všetkých, no predovšetkým pre Raduš, ktorá mala meniny (viem, že to bolo dávno, ale už som ti gratulovala, ale chcela som ti ešte niečo dať ). Prepáčte za chyby, je to tak narýchlo písané, som zvedavá, ako sa vám to bude páčiť. Komentáre potešia :) Vopred ARIGATO :)



Sakura rozbieha nový život, chce žiť naplno, skrátka si užívať každú minútu. Hneď na druhý deň, odkedy je v Konohe chce ísť na poslednú letnú párty. Na párty sa dejú zvláštne veci. Hneď si získa srdcia mnohých chalanov a nové kamarátky. Chalani šalejú a to hlavne jeden čiernovlások menom Sasuke Uchiha. Spolu s jeho "kamarátom" Saiom sa stavia o lásku a priazeň Sakury, ktorá o tom samozrejme nevie. Láska je totiž to, čo Sakura práve teraz potrebuje. Všetko ide podľa plánu až na chvíľu, kedy si Sasuke konečne uvedomí, čo k Sakure skutočne cíti.
*** (toto vám naozaj nemôžem prezradiť!)
Lásku razom vystrieda nenávisť a v srdci ostrá bolesť a túžba byť opäť so Sakurou. Tá nevie, čo si má počať...Znova sa presťahovať? Srdce má rozštiepené na malé kúsočky. Ešte stále nerozdýchala správu, ktorá sa jej dostala do uší a ani smrť svojej sestry (aj keď sa dá povedať, že iba nevlastnej). Ako to vyrieši? Čo spraví? Tieto situácie priam neznáša! Nakoniec sa jej predsa len podarí čeliť týmto problémom, aj keď trocha inak, akoby chcela.
Troška opisu... :)
Sakura Haruno- 17 ročné dievča, ktoré sa prisťahovalo do Konohy z jedného jediného dôvodu. Z bolesti. Myslí si, že tu sa jej podarí začať žiť odznova, no to ešte netuší, ako sa s ňou osud pohrá.
Povaha: priateľská, trocha tvrdohlavá, milá
Sasuke Uchiha- 17 ročný chalan, ktorý sám presne nevie, čo chce. Je veľmi populárny hlavne u opačného pohlavia, čo ho veľmi teší a myslí si, že získať nejaké dievča je pre neho ľahké ako pierko. To ešte netuší, že jedna ružovláska ho zmení od základov. Konečne nájde to, po čom túži, no behom sekundy sa všetko zmení.
Povaha: trocha namyslený, občas zaslepený slávou, miluje adrenalín
Sai- 17 ročný chalan, veľký sukničkár, myslí si, že všetky baby mu ležia pri nohách. Je tu však jedna blondínka, o ktorú síce nemá až taký veľký záujem, no jedine ona ho dokáže zmeniť.
Hinata Hyuuga- má tiež 17, je tak trocha hanblivá, a v prítomnosti jednej osoby úplne stratí reč. Vždy stojí pri svojich priateľoch a nedokáže sa zmieriť s tým, ako jej naj kamoška trpí.
Ino Yamanaka- taktiež má 17, je posadnutá Saiom, no ten ani nevie, že ona existuje. Najskôr si nebude vychádzať so Sakurou, no nakoniec si aj ona nájde k nej cestu.
Naruto Uzumaki- 17 ročný chalan, ktorý vyzerá na prvý pohľad ako idiot, no v skutočnosti je veľmi bystrý. Jedine on pozná Sasukeho city a pomôže mu.
a ďalší...

Comments